Behandelingen

Wat kunnen wij voor u betekenen?


WAT DOEN WIJ?EXTERIEUR


Polijsten en Wax behandeling


Om de lak weer zijn originele glans en krasvrije uiterlijk te geven, zal de auto gepolijst moeten worden. Wij doen dit met een roterende en/of exentrische polijstmachine om polijstbanen, spinneweb effect en andere ongewenste effecten te voorkomen. Dit gebeurt met diverse polijstprodukten. Door deze techniek wordt een maximaal resultaat bereikt. Na het polijsten zal de lak worden voorzien van een Wax laag om deze de juiste bescherming te geven.


INTERIEUR


Reconditioneren van het interieur


Om het interieur volledig te reconditioneren hebben wij verschillende behandelingen. Wij kunnen bijvoorbeeld de stoelen shampoorellen, uw ramen reinigen, het leer behandelen etc. Hier draaien wij onze handen niet voor om!


SCHADEHERSTEL


Op onze schadeherstel afdeling kunt u, uw auto laten spuiten, herstellen, restylen, enz. Wij beschikken ook over richtapparatuur om, indien nodig, uw auto na een flinke schade weer in optimale conditie te brengen. Wij herstellen ieder merk auto en voor verschillende verzekeringsmaatschappijnen. Neem voor meer informatie contact met ons op. 


ONTSTICKERING


Verwijderen van stickers op uw lak.


Na deze behandeling adviseren wij een complete buitenkant behandeling uit te laten voeren.


 


VIND ONS

ADRES


Prisma 21

3364 DJ Sliedrecht


BEL ONS


(0184) 416766